0187-700208
Woningontruiming Delta is dé specialist in woningontruiming en verhuizing in uw regio. Ruim 1600 klantbeoordelingen, rapportcijfer 9,6. Keurmerk en Maatwerk.

Woningontruiming Delta


Woningontruiming Delta is dé specialist voor woningontruiming en verhuizing in uw regio. Ruim 1.600 klant reviews met rapportcijfer 9,6. Bij het woning ontruimen worden alle meubels, inboedel, vloerbedekking en dergelijke door ons met zorg verwijderd. Alle nog bruikbare inboedel wordt zoveel mogelijk via de goede doelen en maatschappelijke instellingen waarmee Woningontruiming Delta mee samenwerkt een herbestemming gegeven. 

Woningontruiming Delta maakt deel uit van het  landelijke dekkend netwerk Woningontruiming Regionaal. Een team van gedreven, professionele woningontruimers die sterk zijn in hun eigen regio en werken volgens hetzelfde concept. Benieuwd naar hoe wij landelijk te werk gaan? Bekijk dan de website van Woningontruiming Regionaal!

Specialist in woning ontruimen en verhuizen van groot naar klein in uw eigen regio

Woningontruiming Delta is al jaren de specialist voor huisontruiming en verhuizing. Meer dan 1.600 klantbeoordelingen! Het concept dat wij aanbieden voor woning ontruimen en verhuizen is uniek en  succesvol. Communicatie met de klant is voor ons daarbij belangrijk. Tijdens de ontruiming van de woning wordt u volledig op de hoogte gehouden. Een bedrijf waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. 

Bruikbare inboedel gooien wij niet weg! Wij zorgen er liever voor dat iemand anders er nog iets aan heeft. Dat scheelt u een hoop onnodige kosten en bovendien maakt u iemand anders nog blij! Wij ruimen uw woning leeg op een respectvolle, efficiënte manier en tegen redelijke prijzen!

Heeft u belangstelling in onze dienstverlening? Stefan van Antwerpen maakt graag met u een afspraak  om uw wensen te bespreken en een gratis offerte op te stellen. Stefan kijkt gelijk of er mogelijk waardevolle inboedel in de woning aanwezig is, die wellicht bij het veilinghuis aangeboden kunnen worden. De opbrengst hiervan komt uiteraard ten goede aan de familie. Na het offertebezoek, ontvangt u alle besproken werkzaamheden via de mail, alsmede het prijsvoorstel. Zodat u exact weet wat u van ons kunt verwachten.

U gaat akkoord met de offerte? Dan maken we aansluitend een afspraak voor de woningontruiming en/ of verhuizing. Op de afgesproken datum worden de werkzaamheden op zorgvuldige wijze uitgevoerd door Stefan van Antwerpen en zijn medewerkers. Indien tijdens de ontruiming overige spullen van waarde worden tegenkomen, dan houden zij deze voor u apart. Denk hierbij ook aan spullen met een hoge emotionele waarde zoals foto's en sieraden.

Iedere huisontruiming of verhuizing vraagt om een specifieke oplossing. Woningontruiming Delta biedt altijd maatwerk en past zich aan aan uw wensen en die van de verhuurder of makelaar. Wanneer u de sleutels van de woning aan Woningontruiming Delta toevertrouwd, zorgen wij ervoor dat de woning keurig wordt opgeleverd aan de verhuurder of makelaar.

Woningontruiming Delta in uw eigen regio:

Woningontruiming Breda, Tilburg, Bergen op Zoom, Dordrecht, Roosendaal, Ridderkerk, Goes, Middelburg, Terneuzen, Vlissingen, Sliedrecht, Hendrik Ido Ambacht, Hellevoetsluis en alle dorpen die om deze genoemde dorpen/ steden heen liggen.

Bekijk onze werkwijze Vraag vrijblijvend een offerte aan

Woningontruiming Delta


Uw regiomanager Stefan van Antwerpen maakt graag een afspraak voor een gratis offerte.

Hoe werkt Regionaal?

Bekijk onze introductie film, u krijgt meteen een duidelijk beeld hoe wij werken.