0187-700208
Met de speciale Senioren Verhuisservice heeft u géén verhuisstress meer!

Verhuizing van groot naar klein!

Woningontruiming Delta heeft een speciale Seniorenverhuizing service. Wanneer u gaat verhuizen van een ééngezinswoning naar een appartement of van een appartement naar een zorgcentrum/ verpleeghuis. Kortom, van groot naar klein. Voor deze senioren bieden wij praktische hulp in alle regio's van Nederland.

Kunststof verhuiskisten

Tijdens verhuizingen wordt er veel kleingoed ingepakt in verhuisdozen, dit levert de nodige problemen op:

  • De dozen zijn niet waterdicht, worden zacht en zakken in elkaar wanneer je ze opstapelt.

  • De dozen zijn net te zwaar ingepakt waardoor ze kunnen scheuren aan de zijkanten of de bodem valt eruit en hierdoor ligt de inhoud op straat.

Kortom een hoop frustraties. Wij leveren daarom bij iedere seniorenverhuizing kunststof verhuiskisten. De kisten zijn oersterk en worden tevens geleverd met inpakpapier, bubbeltjesfolie en een kaartenbak om de kisten te merken. Zo kunt u alle kleine inboedel netjes inpakken en is alles goed beschermd tijdens het vervoer naar de nieuwe woning.

Woningontruiming Delta helpt met het zorgvuldig in- en uitpakken van de huisraad en inboedel en het transporteren van de huisraad en inboedel van de grote woning naar de kleinere woning.

Voordat u gaat verhuizen spreken wij alles goed met u door zodat u precies weet hoe de seniorenverhuizing gepland wordt. Op de afgesproken datum van de verhuizing staan wij vroeg bij u op de stoep om uw huisraad te vervoeren met onze verhuiswagen. Deze wagen is standaard uitgerust met diverse hulpartikelen en beschermende materialen zoals verhuisdekens om uw inboedel zo goed en efficiënt mogelijk te verhuizen.

Uw inboedel wordt zorgvuldig ingepakt voor de seniorenverhuizing  Seniorenverhuizing van groot naar klein Woningontruiming Regionaal

Totaalpakket Seniorenverhuizing

Wanneer u kiest voor het totaalpakket, kunt u rekenen op het volgende:

  • Aanleveren van kunststof verhuisdozen en inpakpapier

  • Inpakken van de huisraad en dozen merken

  • Verhuizen van groot naar klein

  • Uitpakken van de dozen

  • Schoonmaken van de huisraad

  • Ophangen lampen, schilderijen enzovoort

  • De nieuwe woning inrichten naar uw wens

  • De achtergelaten woning verder ontruimen en klaar maken voor eindinspectie

De kosten voor een seniorenverhuizing zijn uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid huisraad en allerlei omstandigheden. Om hiervoor een prijs te kunnen noemen, komen we graag bij u thuis om een vrijblijvende offerte te maken. Als u ervoor kiest om ook uw oude woning door ons te laten leegruimen, dan heeft u hier ook geen omkijken meer naar.

Géén verhuisstress meer! Laat u verhuizen door Woningontruiming Delta en verminder uw verhuiszorgen. Met de speciale Senioren Verhuisservice bent u snel van uw zorgen af. Via de oranje button rechtsboven in uw scherm vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan, uw regiomanager van Woningontruiming Delta neemt dan spoedig contact met u op.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

0187-700208