0187-700208
Bij de verkoop van een woning ontruimen we de woning en maken we deze klaar voor de verkoop. Dit deden we ook tijdens deze huisontruiming in Roosendaal. Op de eerste verdieping stond een op het oog nog mooie piano. Eens kijken wat we hier nog mee konden doen.
Naar overzicht

Piano demonteren bij ontruiming Roosendaal

05 februari 2016 Bij de verkoop van een woning ontruimen we de woning en maken we deze klaar voor de verkoop. Dit deden we ook tijdens deze huisontruiming in Roosendaal. Op de eerste verdieping stond een op het oog nog mooie piano. Eens kijken wat we hier nog mee konden doen.


We haalden een specialist erbij die een teleurstellende mededeling had. De piano was niet meer verkoopbaar. Dit betekende dat de piano moest worden ontmanteld en afgevoerd.
Piano's zijn namelijk bijzonder zwaar en het was dus praktischer om deze uit elkaar te halen. Een klus die onze timmerman graag voor zijn rekening nam. Binnen een half uur was de piano in delen uit elkaar gehaald. Toen kon deze zonder veel moeite worden afgevoerd. Extra kosten en tijd konden zo worden bespaard. 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief