0187-700208
Niets is fijner als een bedrijf u wordt aanbevolen door iemand die weet hoe wij werken.

Reacties van klanten over Woningontruiming Delta

De medewerkers van Woningontruiming Delta doen haar werk met enthousiasme en aandacht voor haar klanten, we hebben immers als doel om u te ontzorgen. Uit de vele reacties die wij na afloop van onze werkzaamheden krijgen, blijkt dat dit ook als zodanig wordt ervaren en dat is leuk! We delen graag een aantal van deze reacties met u op deze pagina. Uit privacy overwegingen zijn de reacties anoniem gemaakt. Lees ook onze reviews op de website van de Feedbackcompany.

Klantenbeoordelingen Woningontruiming Regionaal

Ontruiming huurwoning Tilburg

De oplevering van de woning aan de verhuurder Tiwos is goed verlopen. De opzichter heeft geen op of aanmerkingen en was zeer tevreden, de eindafrekening voor ons aan Tiwos is dan ook nihil.
Er waren ook twee medewerkers van het bouwbedrijf aanwezig die de renovatiemogelijkheden kwamen bekijken. Deze medewerkers hadden de woning ook gezien voordat we jullie hebben ingeschakeld en die kon het bijna niet geloven, zo netjes en keurig. Nogmaals bedankt voor het klaren van deze zware klus. Onze complimenten aan jou en je team.

Woningontruiming Zundert

" Dank voor de coulance, Lea. Mijn ouders, met wie ik donderdagmiddag nog even ben gaan kijken, waren zeer tevreden; de kopers van hun huis zijn dat hopelijk ook, maar dat zal heus wel, want het huis ziet er spic & span uit en dat alles in de garage mocht blijven staan - ik heb het nog eens nagelezen - hebben ze echt zelf gezegd.
Ik zal ervoor zorgen dat mijn vader de rekening snel betaalt".

Ontruiming koopwoning Dirksland

"Ik ben net even langs geweest bij het Achterdorp en het ziet er allemaal keurig netjes uit. Ik ben erg tevreden en een volgende keer weet ik je zeker te vinden.
Bedankt" .
De Makelaar

Woningontruiming koopwoning Spijkenisse

"De ontruiming was voor ons een hele plezierige ervaring. Wij kunnen iedereen jou en je team van harte aanbevelen. Het is voor mij een emotionele gebeurtenis om mijn ouderlijk huis kwijt te raken. Zonder dat het tempo er onder leed, gaf jouw team het gevoel dat ze er begrip voor hadden en maakte het voor mij niet moeilijker dan dat het al was. Met een opgeruimd gevoel kon ik na afloop de deur dicht doen alsof mijn zorgen waren verdwenen als sneeuw voor de zon. Dank daarvoor, veel succes en de hartelijke groeten voor jou en je mannen."

Seniorenverhuizing en huisontruiming Tilburg

"We willen jullie graag de complimenten van de verhuurder doorgeven. Bij de eerste afspraak vond hij het er prima uitzien, vertelde dat hij de woningen zelden  "zo netjes en in zo'n goede staat" aantrof bij oplevering. Hierdoor was de tweede afspraak in principe overbodig, maar Rob had er niet op gerekend, dus vandaag is alsnog de 'sleuteloverdracht'. Nogmaals bedankt, er is ons heel wat uit handen genomen door jullie inzet."

Woningontruiming in Oostvoorne

"Ik ben gisteren na het werk doorgereden naar Oostvoorne. Het zag er ongelooflijk schoon en leeg uit, we hadden dat zelf nooit voor elkaar gekregen. Onze hartelijke dank daarvoor."

Snelle ontruiming van een zorgkamer in Vlissingen

"Bedankt voor de snelle ontruiming van de kamer van mijn schoonvader. En bedankt dat u de broche die u tijdens de ontruiming heeft gevonden, eerlijk aan ons terug heeft gegeven. We zijn hier enorm blij mee!"
 

Nette oplevering woning in Dordrecht

"Mijn complimenten voor de zeer nette en zeker professionele ontruiming en verdere afhandeling van de woning van onze vader. Bij gelegenheid zal ik uw bedrijf zeker aanraden!"
 

Oplevering woning in Vlissingen

"Graag wil ik je namens mijn familie bedanken voor de accurate ontruiming en afwikkeling van de woning in Vlissingen. Jouw praktische aanpak heeft ertoe geleid heeft dat zelfs de overname die aanvankelijk niet gepland was, zorgeloos verlopen is. Plezierige gewoonte dat je na gedane werkzaamheden iedere keer even gemaild of gebeld hebt, zo bleef ik volledig op de hoogte. Nogmaals hartelijk dank en wie weet tot ziens!"
 

Huisontruiming woning in Rotterdam

"Bij deze wil ik je ook namens de familie nog bedanken voor de professionele wijze waarop de ontruiming van de woning van mijn schoonmoeder is uitgevoerd. Heel attent dat de oude foto's en het bijbeltje van mijn schoonmoeder nog boven water kwamen. Wij vonden het erg prettig dat ook alle hierbij behorende zaken door jou zijn overgenomen en uitgevoerd. Dit heeft ons de tijd gegeven om een voor ons toch emotionele periode beter te verwerken en af te sluiten."
 

Ontruiming woning in Residentie Boerhaave te Roosendaal

"Nadat wij u adres via Google hadden gevonden en vervolgens telefonisch contact hadden opgenomen, werden wij blij verrast door de vriendelijk en professionele manier van aanpak. In de contacten werd al snel duidelijk wat uw werkwijze en toewijding was m.b.t. de afhandeling. De adviezen van u kant en de coaching gedurende het te lopen traject hebben wij als zeer prettig ervaren. Door u en uw medewerkers werd er een "last" uit onze handen genomen. Onze dank daarvoor. Wij hebben inmiddels uw bedrijf folders in de Residentie Boerhaave verspreid en wij zullen zeker bij gesprekken met bewoners en andere kennissen, onze goede ervaringen met uw bedrijf uitdragen en bevestigen."
 

Complete woningontruiming Tilburg

"Middels deze wil ik U en uw medewerkers nogmaals hartelijk dank zeggen voor de keurige ontruiming van de woning van mijn moeder in Tilburg. E.e.a. is precies volgens afspraak verlopen en de uiteindelijke eind-inspectie, gedaan die U ook bijwoonde voor eventuele laatste acties, leverde geen enkel commentaar op. Ze waren uitermate tevreden hoe de woning bezemschoon opgeleverd is door Woningontruiming Delta. Het was een erg prettige samenwerking met Uw bedrijf (met zeer beleefde medewerkers) en ik kan en zal uw bedrijf dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die een/hun woning willen ontruimen. Mijn gemeende complimenten voor de uitstekende wijze waarop uw bedrijf in een erg korte periode de gemaakte afspraken nakwam."
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

0187-700208